Uncategorized

Vänsterns Vår i Årsta

Det våras för vårt parti! Opinionsiffrorna tittar upp som pigga krokusknoppar i undersökningarna! Tillsammans med vår nya partiledare Jonas Sjöstedt går vi mot en riktigt Röd Vår!
I partiföreningen har vi flera nya pigga ansiken, och på riksnivå etableras Vänsterns Kulturnätverk. Vi ska nog se till att det ska kunna våras för kulturen också – med beslut under senaste kongressen känns det lite bättre, efter den gångna kongressperioden när kulturen förtrycktes – och i valrörelsen fick den ingen plats. Detta i ett parti som av tradition samlar stora delar av de kulturellt skapande i Sverige.
Årsta Centrum står sedan det byggdes för kultur och bildning, med konstnärsateljéer, bibliotek, riktig teater och bio. Sedan 1978 Folkets Hus.
Och så har vi kampen för att få behålla Årstafältet för att förverkliga den Landskapspark som det fanns politisk enighet omredan för tio års sedan! – men beslut som moderaterna helt glatt rev upp! Bilden visar den del av Årstafältet man vill hårdexploatera, och den nya smäckra gågbron som finns där idag!
Här behövs Vänsterpartiet! Välkommen till oss! Vi har plats för många fler!

Anders D, ordf

Kopiera länk