Spännande kväll om Europapolitik med Kajsa Ekis Ekman!

DSC_0026ekis2

ekis3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll har vi haft ett möte om det politiska läget i Europa med Kajsa Ekis Ekman i Årsta Folkets Hus. Tack Kajsa för ett intressant föredrag med en röd politisk tråd som alltid! Och tack alla ni som deltog med oerhört intressanta frågor; vi kunde diskuterat Europa och vänsterns framtid hur länge som helst! Glöm inte att aktivera er nu!

Kajsa avslutade genom att påminna om TTIP-avtalet, det hot det innebär för demokratin och vikten av att organisera sig för att avtalet inte ska komma till stånd. Här kommer en länk till en sida (med ytterligare länk till flygblad och folder) till alla dem som vill veta mer om det:

http://www.vansterpartiet.se/resursbank/ttip-avtalet-som-hotar-sveriges-demokrati

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *