Nya aktivitetsgrupper på plats!

aktivism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår partiförening har nyss startat nya aktivitetsgrupper! Tanken är att skapa fora för att medlemmarna ska kunna ägna sig åt de frågor de tycker är viktigast och mest intressanta. De nya grupperna är:

– Kulturgruppen kommer ägna sig åt kulturfrågor. Vill du vara med, kontakta gärna gruppens sammankallande Anders Djerf på [email protected]

– Den internfeministiska gruppen kommer att arrangera aktiviteter för att stärka kvinnorna i partiet och partiföreningens feministiska profil. Sammankallande är Wiveca Holst. Hör gärna av dig till oss i styrelsen (HÄR hittar du våra kontaktuppgifter) om du vill delta i gruppens aktiviteter.

– Första maj-gruppen har utökats till att bli även en aktivistgrupp. Är du sugen på  att syssla med sådant som affischering och flygbladsutdelning har du hittat rätt. Kontakta gärna Lennart Rahm på [email protected] eller Fredrik Bilén på [email protected] om du vill vara med.

– Bostadsgruppen finns kvar och kommer snart att ha möte. Kontakta Dario Mantino på [email protected] om du vill vara med.

– Även vår studiegrupp fortsätter vara verksam. Kontakta Lennart Rahm på [email protected] om du är intresserad av att läsa och diskutera texter av och om Karl Marx.

Partiföreningen håller på att undersöka om det finns underlag för att starta en skolgrupp och en vårdgrupp. Hör gärna av dig till vår styrelse om du vill vara med i en av de här två grupperna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *