Möt Kajsa Ekis Ekman och diskutera det politiska läget i Europa!

V_europaekis

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är en händelserik tid i Europa. Medan kapitalet vinner mark och de sociala och regionala klyftorna fortsätter att öka ser nu den grekiska vänstern ut att kunna utmana EU:s åtstramningspolitik på riktigt. Fler vänsterpartier gör sig dessutom redo att vinna val och följa grekiska Syrizas spår.

Vad är det som håller på att hända? Vad är vänsterns framtidsutsikter i Europa?

För att försöka förstå det har vi från Vänsterpartiet Årsta tillsammans med partiföreningen V-Enskede bjudit in författaren och journalisten Kajsa Ekis Ekman (i bilden), som är expert på Europapolitik och som har följt utvecklingen i Grekland på nära håll under de senaste åren. Hon kommer att vägleda oss genom en intrikat politisk situation och hjälpa oss identifiera möjliga framtidsscenarier.

Mötet äger rum på Årsta Folkets Hus i salen Mälaren (biografen) onsdagen den 29 april kl. 19:00.

Välkomna till en spännande diskussion!

För att komma till Facebook-evenemanget, klicka HÄR.

Bilden på Kajsa Ekis Ekman är tagen av fotografen Giorgo Raptogianni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *