Vänsterpartiet Årsta presenterar lokalpolitiskt program

Härmed presenterar Vänsterpartiet sitt lokalpolitiska program för Årsta, Östberga och Johanneshov. Budskapet är tydligt: Vi är inte till salu! Från att vara utförsäljningarnas och segregationens stadsdelar vill vi bli ett område som är bra att leva i för alla, där bostäder inte är en handelsvara utan en självklar social rättighet, där en god utemiljö skapas, där kollektivtrafiken byggs ut och blir mer tillgänglig, där vår välfärd inte slumpas bort till riskkapitalister utan endast är till för att tillgodose människors behov av sjukvård, utbildning och omsorg.

Rösta för maktskifte den 14 september, rösta på Vänsterpartiet!

Här kommer vårt lokalpolitiska program i PDF. Klicka på bilden nere för att öppna filen:

Framsida lokalpolitiskt program 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att läsa om våra förslag i enstaka politiska områden kan du gå till rubrikerna under fliken ”Valåret 2014”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *