Hem för alla: Hur ska Stockholm utvecklas söder om Söder?

 

bostad_vanster

 

 

 

 

 

 

Vänsterpartiet Årsta inbjuder till öppet möte på Årsta Folkets Hus torsdag den 22 maj kl. 19:00, salen ”Mälaren”, för att diskutera hur områdena strax söder om Söder (Slakthusområdet, Årsta, Johanneshov, Östberga, Västberga mm.) kan utvecklas för att ge plats åt nya, klimatsmarta hyresrätter med rimliga hyror och samtidigt skydda värdefulla grönområden och allmänna utrymmen.

Mötet gästas av Vänsterpartiets fullmäktigeledamöter Maria Hannäs, även ledamot i Stockholms stadsbyggnadsnämnd och suppleant i Stockholmshems styrelse, och Sebastian Wiklund, även ledamot i Stockholms fastighetsnämnd och ersättare i stadsbyggnadsnämnden.

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *