(V)älbesökt möte i Östberga

Igår kväll var vårt möte i Östberga välbesökt och diskussionen full med intressanta idéer och förslag. Östbergaborna uttryckte sitt missnöje med den dåliga kollektivtrafiken samt med de många privatiseringarna som ägt rum under de senaste åren. Två saker som (v)i tänker göra något åt. Vänsterpartisterna Gunilla Roxby Cromvall från Stockholms läns landsting och Rosa Lundmark från stadsdelsnämnden Enskede-Årsta-Vantör presenterade förslag på förbättrad kollektivtrafik samt förstärkt välfärd utan privata vinstintressen och inhämtade värdefulla tips och idéer.

Stort tack till dem och till Östbergaborna!

Gunilla Roxby Cromvall (V) från Stockholms läns landsting

Gunilla Roxby Cromvall (V) från Stockholms läns landsting svarar på frågor

Vi lyssnar på Gunilla Roxby Cromvalls förslag för bättre kollektivtrafik

Vi lyssnar på Gunilla Roxby Cromvalls förslag för bättre kollektivtrafik

Rosa Lundmark (V) beskriver vad som händer i stadsdelsnämnden

Rosa Lundmark (V) beskriver vad som händer i stadsdelsnämnden

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *