Öppet möte: Östberga i fokus!

Den 27 mars kl. 18:30 inbjuder Vänsterpartiet Årsta till öppet möte på Östbergaskolan (Östbergabackarna 53 C) för att diskutera förslag på bättre kollektivtrafik i Östberga samt vad som händer lokalt med förskola, skola och utemiljö.

Mötet gästas av Vänsterpartiets Gunilla Roxby-Cromvall, gruppledare samt ledamot i trafiknämnden i Stockholms läns landsting, och Rosa Lundmark, vice-ordförande i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsnämnd.

En utställning av vår partikamrat Anders Djerf, med ”Bilder från Östberga”, är tänkt att inspirera vår diskussion.

För att titta på några av (v)åra förslag på bättre kollektivtrafik i området kan du klicka HÄR (se insändaren ”Bygg tvärbana till Östberga”).

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *