Välkommen till Årsta, JONAS SJÖSTEDT!

 

För första gången sedan Jonas Sjöstedt valdes till ordförande i Vänsterpartiet, på kongressen i Uppsala i januari, besöker han vår stadsdel på inbjudan av vår förening, under ett Öppet Möte i Årsta Folkets Hus tisdagen 27 november klockan 19.00.

 

Vi är mycket glada att kunna bjuda årstaborna, alla våra nya medlemmar och andra intresserade på denna kväll.
Jonas kommer att fokusera på eurokrisen, klimatkrisen och arbetsrätten. Efter hans inledning på cirka 45 minuter släpper vi in publiken för frågor. Vi hoppas på en välfylld lokal! Vi sätter målet högt. Publik på alla de 162 fasta stolarna!

Lokalen heter Mälaren och är Årsta Folkets Hus stora sal. Folkets Hus har entré mot Årsta Torg, dit du med fördel tar buss 160 från Gullmarsplan alternativt Årstaberg. Eller Tvärbanan till station ”Valla Torg”, och en kort promenad upp til Årsta Centrum.

arrangör Vänsterpartiet Årsta, i samarbete med ABF.

Självklart fri entré.

 

vid pennan Anders Djerf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *