Rädda Årstaskogen

Nu genomförs en namninsamling för att rädda Årstaskogen som rekreationsområde för alla som bor runt Årstaviken.

  

Namninsamling till förmån för naturreservat i Årskaskogen. Det finns redan ett beslut om att göra Årstaskogen till ett naturreservat. Bara ett klubbslag i kommunfullmäktige saknas. Under förra mandatperioden bearbetades frågan om naturreservatet fram till det sista beslutet i kommunfullmäktige. Nu efter majoritetsskiftet är framtiden oviss för Årstaskogen. I planeringen av området kring Gullmarsplan ingår även delas av Årstaskogen samt förbindelsen under Skanstullsbron mot Hammarbybacke och Nackareservatet. Vi måste nu få till det avgörande beslutet. Din röst kan bli den som till slut avgör frågan, lätt till DITT namn!

Gå till namninsamling.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *