Återuppbyggnad Årstagårds bollplan

Förra året brändes omklädningsbyggnaden vid Årstagårds bollplan ned i en anlagd brand. Nu återuppstår den!
Bl.a. Radio Stockholm meddelade i veckan (6/4) att fyra miljoner kronor ska investeras i en ny omklädningsbyggnad vid Årstagårdens bollplan. Det har Stockholms kommunfullmäktige beslutat. Sommaren 2005 totalförstördes byggnaden i en anlagd brand.
Genom att busslinje 160 sedan 8 januari i år är förlängd, till Knutpunkt Årstaberg, har Årstagårds bollpan blivit ännu lättare att nå, särsklit välkommet, då svårigheten att hitta p-platser i Årsta är välbekant bland boende och besökare. 8 jan. begåvades nämligen bollplanen, och dess grannar, med en egen busshållplats, ”Årsta gård”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *